Vlijtige vliegensvlugge veroveraars

De tijd is aangebroken om aan wal te komen en dat merkten we deze ochtend tijdens het wekken. De laatste dag van de sportklassen was een feit. Bijna alle kinderen lagen nog vast te slapen. Nadat de valiezen VOLLEDIG werden gevuld, bij de ene ging het al iets vlotter dan bij de andere, trokken we naar het ontbijtbuffet. 

 

Om de cultuurshock volgende week niet te groot te maken, gaven we een verwerkingsles van de wandeling naar het staketsel, de vismijn en de vissershaven. 

Vervolgens stond er een levende stratego op het menu. We speelden in 4 kampen: team Mathilda aka juf Tilly, team Aurélia aka juf Aurélie, team Elleke Pelleke aka juf Elke en team mamita & papito aka mamie & papie. Het werd een hevige strategische veldslag. Team Mathilade (Zeynep, Lani, Lou, Lukas, Amir, Mathis, Aliona, Tayma, Zjef, Jack, Brian en Kochar) bleken de beste veroveraars. 

 

Na het laatste middagmaal, de traditionele WAP stond op het menu, kwam de bus aangereden. Het einde van deze magnifieke sportklassen is nu wel heel nabij. Na onze verse ananas en iets minder gezonde snoepjes, werd de koffer gevuld en trokken we richting Heusden. Sommigen hebben wel hun stem daar achter gelaten. 

 

We zijn misschien een “beetje” moe maar héél voldaan. Dit is een editie geworden die we niet snel zullen vergeten, zowel voor de kids als voor de begeleiders ;-) ! Rust nu maar goed uit zodat we er maandag terug stevig kunnen invliegen en weer klaar zijn voor nieuwe avonturen! 




































Reacties