Project veiligheidskledij voor de toekomst

Kort voor de krokusvakantie zijn we begonnen met te brainstormen over wat we gingen maken voor ons project in samenwerking met Fluxlab. Na de krokus vakantie kwam Luk langs de preventie-adviseur, hij kwam ons uitleg geven over wat alles moet hebben. Hij heeft ons ook veel tips gegeven over onze uitleg die we aan het eind van dit project moesten geven. 

 

De week erop begonnen we aan ons avontuur. We begonnen te bouwen in 6 verschillende groepjes te bouwen: attributen, schoenen, broek, romp, handschoenen en helm/bril. We hebben er 6 weken hard aan gewerkt en de resultaten waren: een vliegend skateboard, voetbeschermende schoenen, knie- en kuitfluoriserende broek, beschermende romp, magneethandschoenen en een helm en bril. 


Op woensdag 27 april vertegenwoordigden TaysirNona, Elise, Wout en Vic onze klas voor ons project.  

 Ze hebben het 12 keer uitgelegd over hoe ons project in elkaar zit. De mensen kwamen altijd goedgezind buiten met een grote smile!! ­čśŐ 

Aan het eind van de middag was de prijsuitreiking, onze klas eindigde op de 4e plaats van de 12. We waren bovendien de enige basisschool! We waren met z'n allen zeer tevreden.

 

 

 Geschreven door Claire-Elise en Elise
Reacties