woensdag 13 september 2017

Derde dag zeilklassen

De voorbije nacht beloofde al niet veel goeds, de wind bleef maar doorgieren. Dat betekende maar één ding, alweer onheilspellende vooruitzichten.
Door de reeds opgedane zeilervaringen wisten we nu wel beter, onze zeiloutfit was alvast met een laagje toegenomen.

De monitoren hadden toch maar het zekere voor het onzekere genomen: de optimistjes bleven aan de kade en grotere zeilboten werden opgetuigd. Toch was de wind zelfs te krachtig voor de grotere zeilboten en werd er een plan C uitgevoerd. De zeilmonitoren transformeerden zich tot ware voetbalmanagers. De zeilgroepen kregen opdrachten voorgeschoteld, ze verdienden geld en konden zo een voetbalploeg samenstellen. Er werd gestreden voor de beste transfers.

Na het betalen van ‘grote sommen geld’ kregen enkelen terug een hongertje. Ditmaal werden we verleid door de geur van bloemkoolsoep. De fishnuggets zwommen in sausjes van mayonaise/ketchup en werden af en toe vergezeld met puree en spinazie. En als kers op de taart kregen we een rijstTAART.

De aanhoudende sterke wind deed ons opnieuw vermoeden dat ook de namiddag het ons niet ging toelaten om te zeilen. Met een oriëntatieloop verkenden we nieuwe horizonten.


De kalkoenkebab gaf ons nieuwe energie om onze hersenen te laten werken voor de avondactiviteit: een quiz. Deze bestond uit een sportronde, een culinaire ronde, een muziekronde, een fotoronde en een variaronde. De zotte zeilers bleken de efficiëntste spelers te zijn. Ook de andere quizers waren uitgeput van al dat denken en strompelden naar de kamer.

De wind mag morgen een dagje verlof nemen. Slaap...zacht! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.